WTF! Overlegetabbe!

Mye og mangt skal man da saktens høre etterhvert. Leste her i Vg at en overlege hadde fått mindreårige til å sende nakenbilder av seg selv for deretter å presse de samme, MINDREÅRIGE, for penger mot at han ikke skulle publisere bildene videre. Ikke bare en syk handling, men ondskapen selv i menneskeskikkelse spør du meg. En ting er å forgripe seg på disse mindreårige ved å få dem til å sende bilder, en helt annen ting at han faktisk benyttet seg av dette til å presse penger av dem. Hadde det vært 30-40 år gamle kvinner kunne man jo sagt at de burde visst bedre, men herregud da...det er snakk om barn. Det kunne vært DITT barn!



Tjen penger på bloggen din
Start nå, og ha lomma stinn av penger til jul.


Kjenner jeg norsk lov og rett riktig kommer mannen til å få en heller mild dom, omtrent som et klapp på skudra. Slipper nok ut av spjeldet, om han i det hele tatt havner innenfor murene, etter kun kort tid og saken er borte og glemt for de aller fleste. Dog foruten de barna som ble utsatt for dette alvorlige overgrepet av en som egentlig burde være et forbilde og heller hjelpe dem fremover i livet og over til de voksnes rekker når den tiden kom.



Internettmarkedsføring
Hvem kan du egentlig stole på?





Hadde det vært en bryggesjauer med alvorlig sinnsforstyrrelser, med flere dommer bak seg og med hjerne på størrelse med en peanøtt hadde jeg vel kanskje ikke reagert med like stor avsky (selv om handlingen i seg selv er avskyelig nok), men når mannen en snakker om er overlege kommer den kvelme fornemmelsen sigende, og skulle jeg avsagt dom hadde det nok blitt i leiet: "Miste jobb, aldri få lov til å praktisere som lege igjen, full erstatning til alle ofre....minst 500.000 pr. hode, 15 års fengsel og full uthengig i offentlig rom slik at alle hadde visst hvem personen man snakker om er.
Værsågod...sicko!

6 kommentarer:

  1. Jeg er helt enig i at han burde få en streng straff. Problemet er at kombinasjonen 15 års fengsel og miste jobben på den ene siden, og store erstatningsutbetalinger på den andre, inneholder en logisk brist. For hvordan skal han kunne betale en halv million til hver av ofrene når han sitter i fengsel?

    Det hjelper ikke barna å få rett til en stor utbetaling, hvis de faktisk aldri får pengene.

    Så gi han heller noen år ekstra, og ikke så store erstatningskrav.

    Alternativt kan staten, det vil si alle oss lovlydige skattebetalere, betale erstatningen.

    SvarSlett
  2. Ikke så veldig troverdig at han kun har gjort dette for økonomisk vinning. Hvor mye penger kan man tjene ved å presse 11 åringer for penger!!?

    SvarSlett
  3. Denne legen bør henges ut med navn og bilde og bli fratatt sin lisens for all fremtid. Mannen er jo kriminell og i tillegg sannsynligvis en farlig pedofil. Etikk og moral må være ukjente begreper hos denne personen som må være mentalt forstyrret. Overlegetitel kan man få uten å være spesielt skikket til stillingen, den kommer automatisk når man har vært lege noen år.

    SvarSlett
  4. Hvorfor er det noe som forteller meg at dette er en utenlandsk lege?

    SvarSlett
  5. Kan like godt værer etnisk norsk, like mange underlige mennesker i legeyrket som i alle andre yrkesgrupper faktisk.

    SvarSlett
  6. fy faen og nordmenn klager på utlendinger voldtar i oslo!`? hvorfor er det ingen fler som blogger denne saken??????????? er det bedre å voldta barn???????????SKAM DERE

    SvarSlett