Tåkelegging eller full åpenhet?

Treholtsaken kan bli den største verkbyll overhodet på nyere norsk rettssystemblødmer. Det er store krefter i sving, og mange kan få et skudd for bauen "over natta" hvis en eventuell sannhet kommer ut. Skespsien for egen del blir derfor bare forsterket når jeg leser i VG at mange har blitt fratatt fra sin taushetsplikt for å kunne forklare seg i Treholt saken.

Tjen penger på bloggen din
Start nå, og ha lomma stinn av penger til jul.


Spørsmålet jeg stiller er om disse som er fratatt fra sin taushetsplikt allerede har blitt godt instruert i det nye manuskriptet, slik at man skal slippe noen store overraskelser, eller sverting av kanskje fremttredende personer? Det er kanskje litt paranoid å tro noe slikt, men det er slettes ikke første gang at det skjer tåkelegging og i værste fall total utslettelse av bevis og/eller taushetsplikt eller sannhet i norge.

Internettmarkedsføring
Hvem kan du egentlig stole på?


Alle vi selvsagt gjerne at verden skal være sort hvitt, at folkevalgte skal jobbe for folket og at rettsapparatet skal være den instansen man kan henvende seg til for å få gjort opp urett. Men, sannheten er at det mange ganger ikke er slik. Når sterke personer drar i tråder kommer ikke dette på forsiden i VG, men det resultatet personen som dro i tråden ville frem til kommer ofte på førstesiden.
Ha en flott paranoid helg...det skal jeg ha.

På jakt etter billig WEBHOTELL?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar